Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Κώστας Μάρκου στους πολύτεκνους  

Published

on

Επίσκεψη στα γραφεία της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων πραγματοποίησε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Μάρκου κατά την οποία συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Κατά τη συνάντηση, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που απασχολούν τους πολυτέκνους στην περιοχή αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Ο κ. Μάρκου σημείωσε ότι αν η ελληνική κοινωνία δεν έχει εκραγεί μέσα σ’ αυτή την πρωτοφανή οικονομική κρίση, που διήλθε την προηγούμενη δεκαετία, αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον παράγοντα οικογένεια, δηλαδή στο ότι στον τόπο μας η οικογένεια λειτουργεί. Αυτό, όπως ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, δείχνει και τη σημασία της οικογένειας, αλλά δείχνει ταυτόχρονα και τη σημασία της πολύτεκνης οικογένειας.

Σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του Κώστα  Μάρκου τονίζονται τα εξής: «Η χάραξη και υλοποίηση εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος είναι επιβεβλημένη και η στήριξη με κάθε διαθέσιμο τρόπο της πολύτεκνης οικογένειας, αυτονόητη. Ειδικά μέσα στις συνθήκες της πληθωριστικής και ενεργειακής κρίσης που βιώνουμε, συνθήκες που δοκιμάζουν ιδιαίτερα τις πολύτεκνες οικογένειες».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement