Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δεν έχει… τον Θεό του – Έκλεψε τον βαπτιστικό σταυρό μωρού αμέσως μετά το μυστήριο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον βαπτιστικό σταυρό ενός μωρού επτά μηνών αφαίρεσε επιτήδειος και μάλιστα αμέσως μετά την τέλεση του μυστηρίου, στην Θεσσαλονίκη.

Η βάπτιση του μωρού έγινε στις 22 Απριλίου, σε εκκλησία στην Θεσσαλονίκη. Το μωρό στην αναμνηστική φωτογραφία φορούσε τον σταυρό, όμως κατά την επιστροφή στο σπίτι για το γλέντι διαπιστώθηκε ότι έλειπε από τον λαιμό του, με τους γονείς να υποψιάζονται ότι κάποιος επιτήδειος τον αφαίρεσε στο μεσοδιάστημα, πριν από την αποχώρηση από τον Ιερό Ναό.

«Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι με ενημέρωσε η πεθερά μου ότι το μωρό δεν φοράει σταυρό. Το επόμενο πρωινό πήγαμε να κοινωνήσουμε το μωρό με την νονά του και με ρώτησε πού είναι ο σταυρός -γιατί δεν τον είδε. Ψάξαμε παντού, πήρα τηλέφωνο όλους τους καλεσμένους, αλλά τίποτα. Υπάρχει φωτογραφία με τον σταυρό, αυτό σημαίνει ότι κλάπηκε πάνω από το παιδί. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω κάτι τέτοιο, να ξεκρεμάσεις από ένα μωρό που μόλις βαφτίστηκε τον σταυρό του. Δεν έχεις τον Θεό σου. Είναι ντροπή. Όποιος το κάνει αυτό είναι τέρας» ανέφερε στο ThessToday.gr η Άννα Κούρα, μητέρα του μωρού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement