Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στο Καραμανδάνειο:«Να στελεχωθούν τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία»

Published

on

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Κατά την επίσκεψη του, ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνομίλησε με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προέκυψαν από την ελλιπή κυβερνητική υποστήριξη, τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στις υποδομές του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή: «Από την επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που απαξίωσε, διέλυσε και ιδιωτικοποίησε το ΕΣΥ, δεν γλίτωσε ούτε η δημόσια παιδιατρική περίθαλψη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ηθελημένη αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί το Καραμανδάνειο ουσιαστικά εκτός λειτουργίας. Υπενθυμίζεται ότι, ακριβώς πριν από ένα χρόνο, τον Μάιο του 2022, σταμάτησαν οι εφημερίες και οι χειρουργικές επεμβάσεις, εξαιτίας της έλλειψης ιατρικού προσωπικού, και παρά την έγκαιρη, σχετική, προειδοποίηση των αρμοδίων από τους συνδικαλιστικούς φορείς.

Απέναντι στην επίθεση που δέχθηκε και η παιδιατρική περίθαλψη, χρειάζεται ξεκάθαρη απάντηση. Κι αυτή δίνεται από το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επαναφορά της δικαιοσύνης και στην Υγεία, περιλαμβάνοντας την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας με παιδιάτρους και την πλήρη στελέχωση των παιδιατρικών νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό»

Ροή ειδήσεων

Advertisement