Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Στα Αραχωβίτικα ο Κώστας Σβόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα Αραχωβίτικα βρέθηκε την Κυριακή ο επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” Κώστας Σβόλης με του συνεργάτες του.
Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος “είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις με κατοίκους και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Αραχωβιτίκων την Κυριακή 30/4/2023.
Σημαντικά θέματα όπως η διάβρωση των ακτών και η ανάγκη άμεσης παρέμβασης για την αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που έχουν παρουσιασθεί, η απουσία δικτύου αποχέτευσης, πολεοδομικά προβλήματα όπως πράξεις αναλογισμού και εφαρμογής σχεδίου πόλης, θέματα οδοποιίας και πεζοδρομίων και η ανάγκη αναβάθμισης και επέκτασης του αλιευτικού καταφυγίου απασχολούν την τοπική κοινωνία. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να στρέψει το ενδιαφέρον της προς κάθε γειτονιά και Κοινότητα του Δήμου μας αν θέλουμε να ομιλούμε για αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες καθώς και για αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης.

Η παράταξή μας «Πάτρα Ενωμένη» θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» και να καταγράφει τα τοπικά προβλήματα ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους κατοίκους για τα σχέδιά μας για μια πόλη που μας αξίζει. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Γιατί και το θέλουμε και το μπορούμε”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement