Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε Ακράτα και Βλασία η Κατερίνα Σολωμού – Αναδεικνύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των περιοχών

Published

on

Τις περιοδείες της σε όλο το νομό συνεχίζει η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού, συνομιλώντας με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και προβάλλοντας τις θέσεις του κόμματος της. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμά της για διάλογο από τους πολίτες της Ακράτας και της Βλασίας.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις της στη Βλασία, στο στολίδι της περιοχής, στο ξενοδοχείο «Μικρή Αρχόντισσα», η κ. Σολωμού σημείωσε: «Μία περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, όπως τα φυσικά μονοπάτια, οι καταρράκτες του Ταξιάρχη και το Αρχαίο Λεόντιο με το θέατρο του, που θα μπορούσε να έχει ειδικό βάρος στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού, είναι παραμελημένη.

Η προοπτική ανάπτυξης με διαφοροποίηση της οικονομίας και δημιουργία θέσεων εργασίας, περνά μέσα από την ανάδειξη – αξιοποίηση των ποιοτικών αυτών χαρακτηριστικών. Είναι, δε, άρρηκτα συνδεδεμένη και με την αναβάθμιση του οδικού άξονα Πάτρας-Βλασίας- Καλαβρύτων, την ολοκλήρωση του δρόμου Βλασία – Λεχούρι και την ένταξη στο προγραμματισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας της ανάπλασης εισόδου-εξόδου των παραδοσιακών οικισμών».

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement