Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ανατρεπτική συνεργασία μεταξύ υγείας και της φιλοξενίας»

Δημόσια πρόταση από την πρόεδρο του ΙΣΠ και υπ. περιφερειακή σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας Άννα Μαστοράκου 

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε στάδιο ευρείας αποδοχής και υλοποίησης τίθεται η δημόσια πρόταση της  Άννας Μαστοράκου, Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Πατρών για τη δημιουργία μίας στρατηγικής συμμαχίας των κλάδων υγείας και φιλοξενίας, με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού εργαλείου ανάπτυξης πακέτων ολοκληρωμένης διαμονής, ευεξίας και ιατρικών παροχών. Αυτή η ιδέα γεννήθηκε επί εποχής πανδημίας COVID-19, όταν οι κλάδοι ήρθαν σε στενή συνεργασία για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σε ανακοίνωσή της η κα Μαστοράκου ανέφερε πως «με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχθηκε η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη την νέα δυναμική συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ του κλάδου της υγείας και του τομέα της φιλοξενίας, που έρχεται να θέσει νέους όρους στη διαμονή, μέσω της σύνθεσης νέων μοναδικών βιωματικών εμπειριών για τον ταξιδιώτη, ανάγοντας παράλληλα την φιλοξενία σε ένα προϊόν πολύ υψηλής σχέσης ποιότητας-τιμής». 

Στην ειδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού, παρευρέθηκαν πέραν της υφυπουργού τουρισμού, η Άννα Μαστοράκου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών-Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ (υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος ΠΔΕ με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη ) και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Δρ. Κων/νος Μαρινάκος.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου πρωτοπόρος και καινοτόμος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών φιλοξενίας και τουρισμού, έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων συνεργασίας με παράγοντες από το κλάδο της υγείας σε ένα σύνολο συμπληρωματικών υπηρεσιών,  αναπτύσσοντας μια νέα δυναμική πρόταση για την αγορά, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ειδικών προνομίων για ταξιδιώτες, διασυνδέοντας υπηρεσίες από επιχειρηματίες του τουρισμού και των ιδιωτικών δομών παροχής υπηρεσιών υγείας, σε ένα ιδιαίτερα αποδοτικό οικοσύστημα. 

 

Από αριστερά, Α. Μαστοράκου, Σ. Ζαχαράκη και Κων/νος Μαρινάκος, κατά τη συνάντηση στο Υπουργείο 


Ροή ειδήσεων

Advertisement