Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο η Κ. Σολωμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας επισκέφθηκε η αν. Τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, Κατερίνα Σολωμού, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις για τη λειτουργία και τις ανάγκες του ιδρύματος, τόσο με τη Διοίκηση, όσο και με τους εργαζόμενους.

«Η προσφορά του Νοσοκομείου σε όλη τη Δυτική Ελλάδα είναι σημαντική και πρέπει να γίνουν βήματα, όπως η επέκταση και αναβάθμιση της υπάρχουσας κτιριακής δομής καθώς και η ανάπτυξη όλων των απαραίτητων τμημάτων με τις ανάλογες ειδικότητες», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Σολωμού.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Σολωμού επισκέφθηκε το Κωνσταντοπούλειο, όπου ενημερώθηκε από τη Διοίκηση για τις ανάγκες του ιδρύματος. Αμέσως μετά, τόνισε σε σχετικές δηλώσεις της: «Επιβάλλεται η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου που θα εξοικονομήσει χρήσιμους πόρους για τη λειτουργία και την οικονομική βιωσιμότητα του ιδρύματος. Η περιφέρεια, ο Δήμος και λοιποί φορείς πρέπει να είναι αρωγοί της προσπάθειας που γίνεται εκεί, γιατί παρέχονται πολύτιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες της τρίτης ηλικίας. Η αντιμετώπιση με φροντίδα και σεβασμό των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας συνιστά δείγμα παιδείας και πολιτισμού».


Ροή ειδήσεων

Advertisement