Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Πυρετός» στην τοπική Ν.Δ. για την μεθαυριανή επίσκεψη και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ( 7 μ.μ.) στο κλειστό της Ε.Α.Π.

Published

on

 

 

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες από χθες  για την ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη μεθαύριο στην Πάτρα.

Κλιμάκια του κόμματος με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας, Αντώνη Κουνάβη και εθελοντές, πραγματοποιούν από χθες επισκέψεις σε όλο το νομό, καλώντας τους πολίτες στην ομιλία του πρωθυπουργού, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα αργά το μεσημέρι, προερχόμενος από την Ηλεία και αναμένεται να καταλύσει για ολιγόωρη ξεκούραση σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ αναμένεται να έχει και συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές και τοπικά στελέχη.

Στην Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κληθεί όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές από τη Δυτική Ελλάδα και νομούς της Πελοποννήσου, ενώ η ομιλία του πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις αναφορές στα κυρίαρχα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, θα έχει ιδιαίτερες αναφορές σε θέματα που αφορούν τη Δυτική Ελλάδα, σε συνέχεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος, που είχε γίνει από τον ίδιο.

Από την Πέμπτη θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αχαϊας συνεργάτες του πρωθυπουργού, για τις προεκλογικές εκδηλώσεις, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες (στήσιμο εξέδρας κ.α.), ενώ στόχος του Μαξίμου είναι ο πρωθυπουργός να καταγράψει μια ουσιαστική επίσκεψη στην περιοχή.

Στην Αχαϊα, αλλά και στην Ηλεία, αναμένεται να συνοδεύσει  τον πρωθυπουργό και μεγάλος αριθμός μελών της Κυβέρνησης, με Υπουργούς και Υφυπουργούς.

 

Συνάντηση ενημέρωσης κλιμακίου σε φορείς

Εξάλλου αύριο, παραμονή της επίσκεψης του πρωθυπουργού, θα πραγματοποιηθεί  ενημερωτική σύσκεψη με αντικείμενο το πρόγραμμα, (ώρα 18:00 )στο ξενοδοχείο My Way (Όθωνος και Αμαλίας 15).

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Θανάση Κοντογεώργη, της Γενικής Γραμματέως Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρας Σδούκου, που είναι και υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα για την Δυτική Ελλάδα, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκου, του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, του Διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρου Πρωτοψάλτη, της Γενικής Γραμματέως Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παυλίνας Καρασιώτου, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνου Πετραλιά, καθώς και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, επιστημονικών συλλόγων, επιμελητηρίων, αγροτικών φορέων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού.

Στη συνάντηση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για την τετραετία 2023-2027.

Το βράδυ (8) συγκέντρωση εθελοντών

Στο μεταξύ σήμερα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση εθελοντών στο εκλογικό κέντρο του κόμματος (Αγίου Ανδρέου και Ερμού). Στελέχη και απλοί οπαδοί του κόμματος απ’ όλη την Αχαϊα, έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και υπό την εποπτεία του αντιπροέδρου της τοπικής οργάνωσης, Κώστα Ρηγοπούλου, ετοιμάζονται να ανταποκριθούν στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement