Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΜΩΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θα αφαιρούνται πινακίδες… σε όσους παρκάρουν! Τι ετοιμάζουν Δήμος και Τροχαία

Published

on

«Κάποιοι θέλουν να παρκάρουν όσο πιο κοντά γίνεται στη δουλειά τους. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να γίνει, πλέον, ανεκτό από τη στιγμή που δημιουργούνται προβλήματα στους υπόλοιπους πολίτες».
Πάτρα - Μόλος Αγίου Νικολάου: Ξήλωσαν πινακίδες, έρχονται μέτρα για την ασυδοσία οδηγών

Αναστασία Τογιοπούλου

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Πάτρας, Αναστασία Τογιοπούλου, μιλώντας στην «Πελοπόννησο» δεν θα μπορούσε να΄ναι πιο ξεκάθαρη, για το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης οχημάτων στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι και πάλι σε έξαρση, το τελευταίο διάστημα.

Οπως επισήμανε, «στον χώρο υπάρχει σήμανση, όμως αφενός μεν κάποιοι έχουν αφαιρέσει κατά περίεργο τρόπο αρκετές πινακίδες κι αφετέρου πολλοί οδηγοί επιμένουν να μην τηρούν το απαγορευτικό».

Πάτρα - Μόλος Αγίου Νικολάου: Ξήλωσαν πινακίδες, έρχονται μέτρα για την ασυδοσία οδηγών

Χρήστος Ντεμίρης

Ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών, Χρήστος Ντεμίρης, στον  οποίο έχουν φτάσει οι σχετικές καταγγελίες, στέκεται, από την πλευρά του, στην προσπάθεια της Υπηρεσίας να ανταποκριθεί στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας, παρά την έλλειψη προσωπικού και παρά το γεγονός ότι ο χώρος εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου Πατρέων.

Ανέφερε, χαρακτηριστικά, στην «Π». «Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με την αρμόδια Αντιδημαρχία. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι θα τοποθετηθεί μια μπάρα για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.Προσπαθούμε κι εμείς να βοηθήσουμε, παρότι έχουμε τόσα μέτωπα, για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια οδηγών και πολιτών».

Τι ακριβώς θα κάνει ο Δήμος Πατρέων; Η αρχική σκέψη έκανε λόγο για ηλεκτρονικές μπάρες ή κάποιο συρόμενο πορτόνι, όμως φαίνεται πως υπάρχει τεχνικό θέμα με τη ροή του ρεύματος, με την κ. Τογιοπούλου να αρκείται να πει στην «Π»: «Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ληφθούν μέτρα, τα οποία θα ανακοινώσουμε στους πολίτες. Επανασχεδιάζουμε την τελική λύση, που θα δοθεί άμεσα και η οποία θα γίνει αισθητή και κατανοητή από όλους. Ο Μόλος θα είναι για όλους, όχι για πάρκινγκ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement