Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Το ΚΚΕ έβαλε σκουπίδια μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζαβλάνι – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο γνωστός blogger και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Μόσχος μας έστειλε το εξής:

Στο εκλογικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ζαβλάνι, κάποιοι του ΚΚΕ φέρνουν τους κάδους σκουπιδιών μπροστά στην τζαμαρία του – Μήπως ο Δήμος πρέπει να λάβει μέτρα;

Στην συμβολή των οδών Αχαϊκής Συμπολιτείας και Φαρρών (Βόρειο Τμήμα) η κομματική οργάνωση Ζαβλανίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δίπλα στο ισόγειο  Στέκι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  πριν μερικές ημέρες άνοιξε το εκλογικό της Γραφείο. Και το λειτουργεί καθημερινά από τις 6 έως τις 9 μ.μ.

Πλην όμως κάποια, γνωστά μέλη του ΚΚΕ στην περιοχή,  ενοχλήθηκαν και φρόντισαν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους με αγενή και απαράδεκτο τρόπο.

Τι κάνουν; Μετακινούν τους κάδους καθαριότητας και ανακύκλωσης και τους τοποθετούν μπροστά στην τζαμαρία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι ένοικοι των γραφείων τους επαναφέρουν στη θέση τους  με τις απαραίτητες συστάσεις προς τους αυθαιρετούντες, αλλά αυτοί πάλι το… βιολί τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Istologio G. Mosxou είναι σημερινές, το πρωί, και αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες.

Και το ερώτημα που τίθεται  είναι: Έτσι θα διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνας;  Με τέτοιες συμπεριφορές εκ μέρους του ΚΚΕ;

Μήπως θα πρέπει οι κομματικοί υπεύθυνοι να λάβουν μέτρα κατά των μελών τους που αυθαιρετούν;

Κρίμα γιατί προ ημερών στην συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων στην πόλη, που έγινε συζήτηση για την ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, το ΚΚΕ δεν προσήλθε, προφανώς για να μην δεσμευτεί για την συμπεριφορά του. Αντιθέτως με μεγαλοστομία μίλησε για σχέδια της αντιπολίτευσης εναντίον του. Όμως η πρακτική του συμπεριφορά άλλα δείχνει.

Και τέλος πάντων μήπως θα πρέπει και ο Δήμος Πατρέων του κομμουνιστή κυρίου Πελετίδη να επιληφθεί του ζητήματος;

Του δήμου είναι οι κάδοι, ας μην αδιαφορήσει. Δεν θα είναι και τόσο ευγενικό.

Ήδη η συμπεριφορά της αγένειας είναι μπροστά μας στο Ζαβλάνι!

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement