Connect with us

Αθλητισμός

Α2 Εθνική Πόλο: Ο ΝΟΠ «βούλιαξε» (10-5) τον Άρη, έκανε το πρώτο βήμα

Published

on

Με το… δεξί μπήκε στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, καθώς «βούλιαξε» τον Άρη στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με 10-5 και έκανε έτσι το πρώτο βήμα (ο δεύτερος αγώνας την Κυριακή εκτός έδρας).

Η Πατρινή ομάδα στο πρώτο οκτάλεπτο είχε γρήγορο ρυθμό και προηγήθηκε με 2-0, στην   δεύτερη περίοδο οι «δαίμονες» συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και προηγήθηκαν εκ νέου με 3-0, οπότε δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, που σημείωσαν γκολ μετά από 11 λεπτά παιχνιδιού μειώνοντας σε 3-1.

Έπειτα ο ΝΟΠ «κάθισε» οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 και το ημίχρονο ευτυχώς βρήκε τους παίκτες του Δ. Κραβαρίτη προηγούμενους με 4-3.

Στην επανάληψη ο ΝΟΠ ανέβασε ταχύτητα, κράτησε ανέπαφη την εστία του, πήρε ξανά προβάδισμα (7-3) και εκεί έδειξε ότι μπορεί να επιβληθεί.

Οπότε στο τελευταίο οκτάλεπτο τα έδωσε όλα, προηγήθηκε λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού (απέμεναν 4’ ) με 9-5 και τελικά πήρε τη νίκη με 10-5.

Τα 8λεπτα: 2-0, 2-3, 3-1, 3-1.

ΝΟΠ (Δ. Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Γεωργαράς 4, Παπαχριστόπουλος 2, Μπετχαβάς 1, Ανδρικόπουλος 2, Βικάτος 1, Αγγελόπουλος, Πολάτος, Λαμπάτος, Γκότσης, Πασσάς, Τσασερλής, Σοφός, Δρίζης.

Για τον Άρη τρία γκολ σημείωσε ο Παπαδόπουλος και ένα οι Σολογάνης, Γιόγκας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement