Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητικα

Επίσκεψη Σβόλη στην ΕΣΚΑ-Η: “Ο Αθλητισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αθλητισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα στο πρόγραμμα της Δημοτικής μας Παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και γι΄ αυτόν τον λόγο συνεχίζουμε τις επαφές μας με αθλητικές ενώσεις και αθλητικά σωματεία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης.

“Την Πέμπτη 4/5/2023 επισκεφθήκαμε την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας και Ηλείας, με τη διοίκηση της οποίας είχαμε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση. Καταγράψαμε το αίτημα για καλύτερη συνεργασία και οικονομική στήριξη της ΕΣΚΑ-Η και των
αθλητικών σωματείων από τη Δημοτική Αρχή, συζητήσαμε για το πώς επιβάλλεται να αξιοποιηθούν ανοικτά γήπεδα από την Ένωση και κυρίως από τα ίδια τα σωματεία ενώ το μεγάλο αίτημα είναι η ανακατασκευή του βοηθητικού του «Τόφαλος», το οποίο όταν δοθεί και πάλι σε χρήση θα οδηγήσει αφενός μεν στην αποσυμφόρηση των ήδη υπαρχόντων
κλειστών γυμναστηρίων κι αφετέρου στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα αιτήματα της ΕΣΚΑ- Η και η «Πάτρα Ενωμένη» θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των παραγόντων που αγαπούν τον αθλητισμό. Στη συνάντηση διακρίναμε ότι η ΕΣΚΑ-Η διαθέτει μια ομάδα νέων ανθρώπων με παραγωγική διάθεση και σύγχρονη αντίληψη, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Λυκούδη, κάτι που σημαίνει ότι το μπάσκετ στην περιοχή μας βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία.
Οι συναντήσεις με αθλητικά σωματεία και αθλητικούς φορείς θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, καθώς το αθλητικό σωματείο αποτελεί βασικό κύτταρο της κοινωνίας” ανέφερε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement