Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Αμαλιάδα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Αναφορά στην ομιλία του στα θέματα της Υγείας

Published

on

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ηλεία το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε ιδιατέρως στα θέματα υγείας και στην δέσμευση για την αναβάθμθση του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Νωρίτερα ο κ. Λυμπέρης προλογίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ευχαριστώντας τον θερμά για την σημερινή του επίσκεψη στην περιοχή, αναφέρθηκε προσωπικά στον Γιάννη Καρβέλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δέσμευσή του να αναβαθμιστεί το ΓΝ Αμαλιάδας έλαβε σάρκα και οστά καθώς σε λίγο καιρό είναι έτοιμη να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου.

Λαμβάνοντας αφορμή τη δημόσια αναφορά του δημάρχου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την ίδια στιγμή τον Γιάννη Καρβέλη και αργότερα στην ομιλία του, είπε ότι η δουλειά που έχει γίνει από την 6η ΥΠΕ είναι εξαιρετική παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία. Συνεχίζοντας ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν θα κλείσει κανένα νοσοκομείο, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί η κυβέρνησή του, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια για αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας είναι συνεχής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement