Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ: “Βάφτηκε” πράσινη η κούπα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο ΑΠΣ Πάτραι νίκησε 2-0 τον Διαγόρα στον τελικό του κυπέλλου

Του Τασου Αγγελόπουλου

Με τους… καλύτερους οιωνούς έκλεισε τη χρονιά ο ΑΠΣ Πάτραι, καθώς στέφτηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Αχαΐας, νικώντας στον τελικό ππυ διεξήχθη στο γήπεδο Προσφυγικών 2-0, παίρνοντας συνάμα άτυπη “ρεβάνς” από το περσινό παιχνίδι.
Ο ΑΠΣ Πάτραι με το καληπέρα δημιούργησε ευκαιρία κόντρα στον Διαγόρα, καθώς ο Σαμπανει βρήκε διάδρομο σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ της γηπεδούχου ομάδας Θανοπουλος έδιωξε σε κορνερ, που όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό ωόταν ο Λιμάτσι με σουτ έγραψε το 1-0. Έπειτα οι παίκτες του Σταμάτη Σαρρή έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, πίεσαν περισσότερο και στο 23ο λεπτό ο Θεοφάνης σούταρε από πλάγια θέση σημειώνοντας το 2-0.
Στην επαναληψη ο ΑΠΣ Πάτρα μπήκε εκ νέου δυνατά και στο 59ο ο Ζελενίτσας βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά ο Θανοπουλος αποκρουσε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Τα πράγματα για τον Διαγόρα δεν ήρθαν όπως τα είχαν υπολογίσει, καθώς στο 66ο λεπτό ο Καραμπουλαε, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, που σήμαινε κόκκινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Οπότε οι πράσινοι είχαν τον παίκτη παραπάνω, έκλειναν τους χώρους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν καταφέρουν κάτι το αξιόλογο, έτσι το σκορ δεν άλλαξε και οι πρασινοι το πανηγύρισαν δεόντως.
Διαιτητής ήταν ο Φωκάς με βοηθούς τους Οικονόμου, Σωτηροπούλο, ενώ τέταρτος ήταν ο Πετρόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Α. Ανδρούτσος): Θανοπουλος, Γκολφινοπουλος (28′ Θωμάς), Νικολακοπουλος, Σιδέρης, Αποστολόπουλος, Καραμπουλας, Λεγατος, Γεωργαντοπουλος, Μπαρλας (28′ Καφετζής), Σκουρτας (67′ Τζουραμανης), Σταυρόπουλος.
ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Φωτόπουλος, Β. Γερογιάννης, Ν. Βλασόπουλος, Ζέλος, Θεοφάνης. Στάνης, Θ. Βλασόπουλος (80′ Σουγλερης), Ζελενίτσας, Μαστραντωνακης (82′ Παπαγεωργίου), Λιμάτσι (82′ Γερογιάννης), Σαμπανει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement