Πάτρα - Δ. Ελλάδα
Αχαΐα: Ποδαρικό με 1.000 τουρίστες στον Άραξο – Την Κυριακή καταφθάνει η πρώτη πτήση από το Τελ Αβίβ
Δημοσιεύθηκε
7 μήνες πρνστις

Χίλιοι τουρίστες έφθασαν προχθές στο Αεροδρόμιο του Αράξου, το οποίο υποδέχτηκε έξι συνολικά πτήσεις από τη Γαλλία και τη Γερμανία.
Ειδικότερα, οι τέσσερις πτήσεις κατέφθασαν από την Γαλλία και οι δύο από την Γερμανία, ενώ σήμερα θα κάνει ποδαρικό η πρώτη πτήση από το Ισραήλ (Τελ Αβίβ), εγκαινιάζοντας την νέα γραμμή που θα μείνει για όλη τη σεζόν.
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό του αεροδρομίου και ο Αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας για να υποδεχθεί τους τουρίστες που ξεκινούν τις διακοπές τους στα τουριστικά θέρετρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι προσδοκίες για την τουριστική σεζόν είναι αυξημένες, κάτι που αποτυπώνεται ήδη στις κρατήσεις των καταλυμάτων.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Γνώμης της Κυριακής
Σχετικά θέματα
ΑΡΑΞΟΣ: Έφθασαν χθες οι πρώτοι τουρίστες – ΦΩΤΟ
Χάος με τις πτήσεις της Lufthansa – Κατέρρευσε το σύστημα πληροφορικής
Συνεχίζονται οι πτήσεις στον Άραξο, για τα ξενοδοχεία της Ηλείας
«Μπλόκο» στις πτήσεις βρετανικών αεροσκαφών πάνω από τον εναέριο χώρο της βάζει η Ρωσία
Υπερπτήση τουρκικών F-16 πάνω από την Παναγιά
Χιλιάδες πτήσεις ακυρώνονται γιατί οι πιλότοι είναι… σε καραντίνα