Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγάλη περιοδεία Σολωμού σε υπηρεσίες του Αιγίου: Σε νοσοκομείο, ΕΦΚΑ, Αστυνομία και Δικαστήρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Περιοδεία σε υπηρεσίες του Αιγίου πραγματοποίησε η καθηγήτρια Ιατρικής και υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού, σημειώνοντας, αμέσως μετά:

«Στο νοσοκομείο Αιγίου κοινός τόπος όλων είναι η προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων ιατρικού, παραϊατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με άμεση προτεραιότητα στην κάλυψη των θέσεων του χειρουργικού και αναισθησιολογικού τομέα. Η κτιριακή ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση, δε, είναι επιβεβλημένη.

Η υποβάθμιση του φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ, στον ΕΦΚΑ Αιγίου και η μετατροπή του σε διοικητικά αποκεντρωμένο γραφείο προκαλεί καθυστερήσεις στην χορήγηση των φαρμακευτικών σκευασμάτων στους ασφαλισμένους. Πρέπει να επανέλθει η αυτόνομη λειτουργία του φαρμακείου με την αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Εξάλλου, στο Αστυνομικό μέγαρο Αιγίου με ενημέρωσαν για την μεγάλη έλλειψη προσωπικού σε σχέση με την γεωγραφική επικράτεια ευθύνης, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα αστυνόμευσης.

Τέλος, στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, όπως και στο σύνολο των υπηρεσιών που επισκέπτομαι, μόνιμη επωδός είναι η υποστελέχωση, με απόρροια την καθυστέρηση διεκπεραίωσης υποθέσεων. Θέλω να συγχαρώ τους λιγοστούς υπαλλήλους που καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ενίοτε χωρίς οικονομικό όφελος, για την εξυπηρέτηση του κοινού. Θυμίζω ότι, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, ξέχασε το Αίγιο στην πρόσφατη προκήρυξη 315 προσλήψεων».

Ροή ειδήσεων

Advertisement