Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έχει τις δυσκολίες του…

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (14:45) την Προοδευτική που μάχεται για την παραμονή της στην Super League 2

 

Με στόχο να σημειώσει την 12η νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα για την 24η αγωνιστική στην Αγυιά την Προοδευτική.

Οι κοκκινόμαυροι βρισκόμενοι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν επιθυμούν και δεν συμβιβάζονται στο να τερματίσουν πιο χαμηλά και γι’ αυτό το λόγο θα επιδιώξουν να νικήσουν σήμερα την Προοδευτική όσο και αν καίγεται για τους βαθμούς.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι κοκκινόμαυροι θέλουν το «τρίποντο» παρουσία των φιλάθλων τους καθώς αυτό θα είναι το προτελευταίο εντός έδρας. Στην Αγυιά στην συνέχεια απομένει ένα ακόμα, αυτό με την Κηφισιά την 26η αγωνιστική. Και αυτό διότι με τον Ηρόδοτος την 28η αγωνιστική η Παναχαϊκή θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς καθώς έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Βογιατζής πέρα από την απουσία του Λινάρδου που είναι τραυματίας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα με το στόχο να πάρει ένα ακόμα εντός έδρας «τρίποντο».

Όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει η Προοδευτική στην Αγυιά θα έρθει για να χτυπήσει… το παιχνίδι καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Βρίσκεται στην 11η θέση και κινδυνεύει με απ’ ευθείας υποβιβασμό καθώς η ΑΕΚ που κατέχει την 12η δεν υποβιβάζεται. Άρα ο στόχος των «βυσσινί» είναι να φύγει… από την Αγυιά με το «τρίποντο» με τους κοκκινόμαυρους όμως να είναι διατεθειμένοι να μην τους το δώσουν αμαχητί.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο νεαρός τεχνικός της Παναχαϊκής Γιάννης Βογιατζής μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό εντός έδρας ματς η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές:

Κολουβούρης, Μικές, Σίλβα, Καρακλαιτς Ν., Λαρέα, Κοντοχρήστος, Μυτίδης, Κωνσταντακόπουλος, Κάρλος, Λιοφάγος, Παπαχρονόπουλος, Μπουρλάκης, Ρουγκάλας, Στασινόπουλος, Στεργίδης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Χαντί και Ζυγκερίδης.

 

Ο Μπαϊρακτάρης στην Αγυιά

Ο Μπαϊρακτάρης από τον σύνδεσμο Αθηνών θα είναι αυτός που θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Προοδευτική. Βοηθοί του θα είναι Σταυρόγλου και Ίσσα από τον ίδιο σύνδεσμο.

 

 

S.L.2: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β- ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 3-2

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς ο Ολυμπιακός Β΄ επικράτησε με ανατροπή 3-2 του ΟΦ Ιεράπετρας, δίνοντας έτσι συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Αυτή την φορά το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή μέσα σε 12 λεπτά για να πάρει τη νίκη με 3-2 επί του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας με τον Πάτρικ Βουό που άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με πλασέ (0-1). Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 66ο λεπτό με σουτ του Κωστή (1-1). Οι Κρητικοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κατάλντι στο 71′ (1-2).

Η απάντηση των ερυθρόλευκων ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Αλγκασίμ Μπα (2-2).

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Γιώργος Σύρμης στο 83′.

***Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Super League 2 με δύο αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται αύριο με τις εναπομείνασες τρεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές:

Απόλλων Σμύρνης – Ηλιούπολη (14:45)

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Οικονόμου (Αχαΐας)

 

Παναχαϊκή – Προοδευτική (14:45)

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σταυρόγλου, Ισσα (Αθηνών)

 

ΑΥΡΙΟ

Χανιά – Καλλιθέα (14:45)

Διαιτητής: Φουστανας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Φράγιος, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

 

Επισκοπή – ΠΑΟ Ρουφ (14:45)

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Μάτσας (Ηρακλείου), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)

 

Καλαμάτα – Αιγάλεω (14:45)

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)

ΡΕΠΟ: ΑΕΚ Β

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement