Connect with us

Τοπική αγορά

«Σήκωσαν το γάντι» για το ‘debate’

Published

on

Την άμεση αντίδραση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Κώστα Ζαφειρόπουλου προκάλεσε η προχθεσινή ανακοίνωση της παράταξης «Εμπορική Ανανέωση» και του επικεφαλής της Γιάννη Ρούπα (ΦΩΤ.) με την οποία εγκαλείται το προεδρείο σε σχέση με την παρέμβαση προεκλογικά σε κόμματα και υποψηφίους σχετικά με τα προβλήματα των μικρομεσαίων.

Σύμφωνα με το προεδρείο, η ανακοίνωση της παράταξης τη συμφωνία που προηγήθηκε σε σχέση με τη διαχείριση προβλημάτων κατά την προεκλογική περίοδο και αποτελεί περισσότερο μικροπολιτική προσέγγιση

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ‘Εμπορικής Ανανέωσης’ που θέτει νέους τρόπους επικοινωνίας με τα πολιτικά κόμματα και υποψηφίους βουλευτές, από τους συμφωνημένους με δημοκρατικό διάλογο στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο. Μας προξενεί αλγεινή εντύπωση η ανακοίνωση της παράταξης, ενώ μέχρι σήμερα ο εκπρόσωπός της Γιάννης Ρούπας παρίσταται σε κάθε συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές, βρίσκεται ανακόλουθος στην παράταξη ή οι υπόλοιποι επικεφαλής του τραβούν το αφτί και είναι αναγκασμένος να συνυπογράφει αυτές τις ανακοινώσεις;» αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Σε δεύτερο χρόνο, ο κ.Ζαφειρόπουλος μιλώντας στην «Γ» η οποία και ανάδειξε το θέμα ρωτά δημόσια «αν ο κ.Ρούπας είναι τελικά αυτόφωτος ή συντρέχουν άλλοι λόγοι σε σχέση με δημόσιες παρεμβάσεις οι οποίες είναι σε απόσταση από την στάση του μέσα στις αίθουσες του φορέα. «Δημιουργούνται εύλογες εντυπώσεις όταν παρίσταται σε συγκεντρώσεις και συναντήσεις για να εκδίδει, την επομένη, τέτοιου είδους ανακοινώσεις» τονίζει ο πρόεδρος του Ε&Ε.Σ.Π.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement