Connect with us

Ερασιτεχνικό

Eπέστρεψε από την «κόλαση» ο Παναιγιάλειος που με την εμπειρία του στέφθηκε πρωταθλητής

Published

on

Με την εμπειρία που διαθέτει η ομάδα του Πανιαγιάλειου αλλά και το υπέρ της σκορ (3-1) του πρώτου αγώνα κατάφερε μέσα στο Ριόλο να στεφθεί πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας καθώς πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε (2-2) παρουσία περίπου 1500 φιλάθλων.

Ο Πανμοβριακός αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρης στα εύστοχα ισάριθμα κτυπήματα πέναλτι του Νιφορόπουλου, το συγκρότημα του Θόδωρου Ανδριόπουλου μέσα σε τέσσερα λεπτά στην επανάληψη, στο 78’ με τον Σκούτα και στο 82’ με τον Γκάτση, άλλαξε τα πάντα ισοφαρίζοντας σε 2-2 αποτέλεσμα που τους έδωσε και τον τίτλο.

Ο Παναγιάλειος θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική με μια σειρά αγώνων με τις γειτονικές ενώσεις. Ο Πανμοβριακός προσπάθησε στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο όμως το 3-1 του πρώτου αγώνα φάνηκε ότι ήταν καθοριστικό.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Νίκος Χρονάς, με βοηθούς τους Ζούλη, Τραγουλιά και τέταρτο τον Πράνταλο.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Γ. Λαγός): Π. Κυριακόπουλος, Πυρρής (80’ Παπαδάτος), Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέκας, Κοκκίνης, Βαλογιάννης, Καρακάσης, Δημητρακόπουλος (70’ Κουραχάνης), Ρουμπάτος, Νιφορόπουλος, Λιάκος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Οικονόμου (81’ Μαχαίρας), Χούσα (56’ Βλάχος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Α. Σπανός (56’ Κόρμπος), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης (91’ Τσεκούρας), Λιάτος.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement