Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τρεις συγκεντρώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Καλαβρύτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυναμικά παντού. Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας για αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μεταφέρεται σε όλη την Αχαΐα. Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζοντας το εκλογικό οδοιπορικό της σε ολόκληρο τον Νομό διοργανώνει αύριο Κυριακή 7 Μαΐου τρεις συγκεντρώσεις στελεχών της φιλελεύθερης παράταξης στον Δήμο Καλαβρύτων.

Ειδικότερα στις 10 το πρωί στο καφενείο «Θανόπουλου» στα Τριπόταμα, στις 11:30 στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων που βρίσκονται στην Κλειτορία και στις 13:30 στο καφέ «ΜΟΝΤΑΝΑ» στα Καλάβρυτα.

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης ενώ συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώργος Κουτρουμάνης, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., Τομεάρχες καθώς και εθελοντές.

Από μεθαύριο Τετάρτη 10 Μαΐου στελέχη και εθελοντές της Δ.Ε.Ε.Π. ξεκινούν περιοδείες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Καλαβρύτων.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΡΑ – ΑΙΓΙΟ – ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ

 Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των τριών κεντρικών εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και σε Αίγιο και Κάτω Αχαγιά με συνδιοργάνωση με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Αιγιάλειας και Δυτικής Αχαΐας. Ειδικότερα στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 8 το βράδυ στην οδό Ερμού (λίγα μέτρα από το Εκλογικό Κέντρο – διασταύρωση με την οδό Αγίου Ανδρέου) με ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρο του Ε.Λ.Κ. κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Χαιρετισμό στην συγκέντρωση την οποία προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα απευθύνει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα κ. Νίκος Χαρδιαλιάς.

Οι δραστήριες Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Αιγιάλειας και Δυτικής Αχαΐας προετοιμάζουν τις αντίστοιχες κεντρικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή 12 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα μπροστά από τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην Κάτω Αχαγιά (25ης Μαρτίου 12) και το Σάββατο 13 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα στο Εκλογικό Κέντρο Αιγιάλειας το οποίο λειτουργεί από χθες επί της οδού Μητροπόλεως 38 (απέναντι από τον Ι.Ν. Φανερωμένης) στο Αίγιο.

 

 

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement