Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Με χειροπέδες δυο άτομα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών Εξιχνιάστηκαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, οι δυο συλληφθέντες, εισήλθαν σε ωδείο στην Πάτρα και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από γραφείο της ιδιοκτήτριας, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Για την διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τους δυο κατηγορούμενους να κινούνται πεζή και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου και συνελήφθησαν.

Σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους δυο συλληφθέντες, οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του ενός και κατέσχεσαν μέρος των κλεμμένων χρημάτων και (1,7) γραμμάρια ηρωίνης.

Από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο ένας από τους κατηγορούμενους, από τις 11-3-2023 έως και τις 20-4-2023, διέπραξε τρεις ακόμα κλοπές (δυο τετελεσμένες – μια απόπειρα), σε δυο οικίες και ένα αυτοκίνητο, αφαιρώντας δυο κινητά τηλέφωνα, τραπεζική κάρτα και έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement