Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Events

Χιλιάδες άτομα ανεβαίνουν στο Χελμό για μουσική, δράσεις και σπορ!

Δημοσιεύθηκε

στις

Πάνω από 11.000 εισιτήρια έχουν κοπεί για το «Helmos Mountain Festival» που θα πραγματοποιηθεί στις 2 με 5 Ιουνίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στους πρόποδες του Χελμού, με τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν να είναι sold out.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με πολύ μουσική και με σημαντικά ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου να παίρνουν τα βουνά για να τραγουδήσουν στο κοινό σε ένα ειδυλλιακό φυσικό τοπίο όπως είναι οι πλαγιές του Χελμού.

Οι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις ετοιμασίες τους για αυτό το τετραήμερο φεστιβάλ που θα έχει πολύ μουσική, αγώνες ορεινού τρεξίματος, ορεινή ποδηλασία και δεκάδες ακόμα events που θα προσελκύσουν εκτός από τους λάτρεις της μουσικής, τους φίλους του εναλλακτικού αθλητισμού.

Όσο για τη μουσική; Ονόματα όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Εισβολέας, οι Χατζηφραγκέτα, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Γκιντικι και Ιουλία Καραπατάκη τα λένε όλα για το τι θα δούνε όσοι ανέβουν στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Χελμό.

Είναι ένα φεστιβάλ που αναμένεται να δώσει ζωή και στα Καλάβρυτα με τους επισκέπτες που θα έρθουν για όλες αυτές τις ημέρες, αρκετοί εκ των οποίων αναμένεται να καταλύσουν στα ξενοδοχεία της περιοχής και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το Χιονοδρομικό μπορεί να έχει ζωή και τους καλοκαιρινούς μήνες!

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι σε φουλ πληρότητα για αυτές τις μέρες, ενώ και ακόμα και στο Airbnb, για το ίδιο διάστημα, δύσκολα μπορεί να βρει κανείς κατάλυμα για να μείνει αφού τα περισσότερα είναι κλεισμένα.

 

 

Χιλιάδες άτομα ανεβαίνουν στο Χελμό για μουσική, δράσεις και σπορ!

Ροή ειδήσεων

Advertisement