Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στη φυλακή ο άνδρας που μαχαίρωσε 48χρονο στην κοιλιά με σπαθί σαμουράι για μια παρατήρηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κάθειρξη 11 ετών καταδικάστηκε ο 65χρονος που είχε μαχαιρώσει έναν 48χρονο στην κοιλιά με σπαθί σαμουράι, επειδή ο δεύτερος του είχε κάνει μια παρατήρηση για σάπια κρέατα που πέταξε ο πρώτος σε πάρκο.

«Μου κάρφωσε το σπαθί τύπου κατάνα κάτω από τον αφαλό. Μετά έφυγε, προσπάθησα να τον ακολουθήσω αλλά έχασα την αναπνοή του. Το μόνο που του είχα πει είναι να μην πετάει σάπια κρέατα στα σκυλιά», είπε μεταξύ άλλων ο παθών στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε – μεταξύ άλλων – πως ο 48χρονος προσπάθησε να τον χτυπήσει πρώτος κρατώντας σακίδιο γεμάτο με πέτρες.

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2022 στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ ο 48χρονος νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατική θεραπείας και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όπως κατέθεσε.

Μάλιστα, ο 48χρονος είχε δηλώσει πως «ήταν εδώ, πετούσε τα κρέατα και του φώναξα να σταματήσει. Αυτός γύρισε και μου λέει “τι θες ρε”. Όπως είμαι σκυμμένος και τα μαζεύω, ακούω αυτόν να μου φωνάζει “τώρα θα δεις”. Γυρνάω και τον βλέπω να βγάζει ένα σπαθί και να έρχεται κατά πάνω. “Τι κάνεις ρε” του λέω».


Ροή ειδήσεων

Advertisement