Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία της 15χρονης που πέθανε σε σχολική εκδρομή – Στα λευκά ντυμένοι οι συμμαθητές της

Δημοσιεύθηκε

στις

Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι την 15χρονη που πέθανε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο κοιμητήριο του Βύρωνα για να συνοδεύσει τη 15χρονη στην τελευταία του κατοικία.

Η οικογένεια του κοριτσιού και οι συμμαθητές είναι ακόμα σε σοκ από τον ξαφνικό χαμό του. Το σχολείο της 15χρονης έχει βυθιστεί στο πένθος και οι συμμαθητές της φόρεσαν λευκά ρούχα στην κηδεία της.

  

Το χρονικό του τραγικού θανάτου της 15χρονης

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η μαθήτρια της Α’ λυκείου του 5ου Λυκείου Βύρωνα κατέρρευσε σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, όπου διασκέδαζε με τους συμμαθητές της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τον γιατρό που συνόδευε τους μαθητές στην εκδρομή κι αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί δύο ώρες να το επαναφέρουν, δίχως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το κορίτσι έφυγε από την ζωή από παθολογικά αίτια, ενώ είχε γνωστά προβλήματα με την καρδιά του.

«Ήταν μία ατυχία, ένα θέλημα Θεού εν πάση περιπτώσει. Όλοι εκείνοι οι οποίοι ενεπλάκησαν φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν εξαιρετικοί οι γιατροί, οι καθηγητές δεν έχουμε κανένα παράπονο από κανέναν και μπορώ να σας πω ότι τους ευχαριστούμε όλους» τόνισε ο παππούς της 15χρονης μιλώντας στον Alpha.

Όταν ρωτήθηκε εάν το παιδί έπασχε από σπάνια πάθηση ο ίδιος τόνισε ότι «ήταν κάτι ελάχιστο την είχαν δει καθηγητές καρδιολογίας, δεν έπαιρνε ούτε φάρμακα ούτε τίποτα. Δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς παρόλα αυτά όμως γυμναζόταν, έκανε πολεμικές τέχνες, χορό δεν είχε τίποτα».

«Την παρακολουθούσαν, κάτι ανεπαίσθητο είχε παρουσιάσει και επειδή έχουμε και γιατρό στην οικογένεια, ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν κάτι ανεπαίσθητο το οποίο ήθελε μία ιδιαίτερη προσοχή ας το πούμε. Ήταν ανακοπή, ήταν εντελώς άσχετο, αυτή την εντύπωση έχουμε» πρόσθεσε ο παππόυς της έφηβης.

IN.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement