Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Κάτω Αχαϊα η Ευσταθία Γιαννιά

Published

on

Με παλμό, συνθήματα, αλλά και συνεχή χειροκροτήματα, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκαν στην αίθουσα «Σέρμπος», την υποψήφια βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά, κατά την προεκλογική της συγκέντρωση στην Κάτω Αχαΐα.

Με τη δυναμική και τη μαζική τους παρουσία έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στην υποψήφια βουλευτή, αναγνωρίζοντας πως εδώ και χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Δυτικής Αχαΐας, Βασίλης Κανελλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε όχι μόνο στο έργο και στις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στη διαχρονική στήριξη της υποψήφιας βουλευτή στα αιτήματα των κατοίκων και του παραγωγικού και αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Από την πλευρά της, η κα Γιαννιά αφού ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών», αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση και δρομολόγηση των κρίσιμων υποδομών στην περιοχή από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως στην Πατρών- Πύργου που βάσει νεότερης ενημέρωσης θα παραδοθεί στις αρχές του 2025, στην ανάθεση των μελετών για την άρδευση του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας από το Φράγμα Πηνειού, αλλά και στη στήριξη των αγροτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τελευταία και στην καταβολή ενίσχυσης για τα οινοποιήσιμα σταφύλια της ποικιλίας Ροδίτη της Δυτικής Αχαΐας.

«Η Δυτική Αχαΐα έχει προοπτική και μέλλον και δεν σταματάμε να διεκδικούμε, τον εκσυγχρονισμό του Αεροδρομίου του Αράξου και τη σύνδεση με την Πατρών- Πύργου, την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών, την αξιοποίηση του γραφικού λιμανιού στις Αλυκές, την περαιτέρω ενίσχυση των αγροτών μας», ανέφερε η υποψήφια βουλευτής.

«Στις 21 Μαΐου κρίνεται το μέλλον της χώρας μας. Ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα θα μας φέρει κοντά στον στόχο μας και θα ακυρώσει τις παγίδες της ακυβερνησίας. Έχω την τιμή να διεκδικώ την ψήφο σας, ώστε να υπηρετήσω δυναμικά τη χώρα, τον τόπο μας, αλλά και να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες μας και το όραμα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα για μια καλύτερη ζωή. Θα είμαι πάντα εδώ για τα δύσκολα, όπως με ξέρετε, με ειλικρίνεια, συνέπεια και αποφασιστικότητα», επεσήμανε η κα Γιαννιά στέλνοντας μήνυμα νίκης!

Να σημειωθεί πως η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτή στην Πάτρα έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαΐου στις 19.30 στο θέατρο «Όροφως» (Όθωνος-Αμαλίας 112).

Ροή ειδήσεων

Advertisement