Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Τρόμος σε πτήση της Air India: Επιβάτιδα δαγκώθηκε από σκορπιό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενας σκορπιός δάγκωσε μια επιβάτιδα σε πτήση της Air India τον περασμένο μήνα. Το σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα όταν η πτήση κατευθυνόταν από το Ναγκπούρ προς τη Βομβάη.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 23 Απριλίου, επιβεβαιώθηκε από την Air India, καθώς η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε περαιτέρω ότι στη γυναίκα χορηγήθηκε η απαραίτητη θεραπεία και ότι είναι πλέον εκτός κινδύνου.

«Υπήρξε ένα εξαιρετικά σπάνιο και ατυχές περιστατικό με έναν σκορπιό που τσίμπησε μια επιβάτιδα στην πτήση AI 630 στις 23 Απριλίου 2023», δήλωσε εκπρόσωπος της Air India, σύμφωνα με την ιστοσελίδα wionews.com.

Αφού η ομάδα μηχανικών της Air India ενημερώθηκε για το περιστατικό, πραγματοποίησε ενδελεχή έλεγχο του αεροπλάνου. Ο σκορπιός πιάστηκε στα χέρια, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η δέουσα διαδικασία απολύμανσης.

«Η ομάδα μας ακολούθησε το πρωτόκολλο και διεξήγαγε πλήρη επιθεώρηση του αεροσκάφους και βρήκε τον σκορπιό. Διενεργήθηκε η δέουσα διαδικασία απολύμανσης. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αγωνία και την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στην επιβάτιδα», δήλωσε η Air India.

Ροή ειδήσεων

Advertisement