Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ζαλίζει» η περιουσία του – Δείτε τα ακίνητα και τις καταθέσεις του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το τραγούδι το τελευταίο διάστημα, αφού αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, αναλαμβάνοντας την θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού.

Η ορκωμοσία του, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα. «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου» είχε πει χαρακτηριστικά.

Έφτασε, όμως, η στιγμή που ο ίδιος έπρεπε να υποβάλει για πρώτη φορά δήλωση περιουσιακών στοιχείων, μετά την θέση που απέκτησε και αυτή βγήκε στη φόρα μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό Κύπρου Sigmalive.com.

Η περιουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη
Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα αυτό, ο καλλιτέχνης είναι κάτοχος ενός διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, μιας μονοκατοικίας στη Γλυφάδα, μιας μονοκατοικίας στην Πάρο, μίας οικίας στην Αγλαντζιά, ενός διαμερίσματος στην Αγλαντζιάς, ενός χωραφιού στο Παραλίμνι και τριών χωραφιών με αποπεράτωση σε κατοικία στο Παραλίμνι.

Διατηρεί, μάλιστα, τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με ποσό των 1,572 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς για το ποσό των 38,989 ευρώ, στην Eurobank για το ποσό των 4,092 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των 169,407 ευρώ και σε τράπεζα του Λουξεμβούργου για το ποσό των 210.497 χιλιάδων ευρώ, ενώ τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδιοκτήτης ενός οχήματος τύπου SUV αξίας 20 χιλιάδων και έχει μετοχές σε επτά επιχειρήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement