Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γιάννης Λαϊνιώτης: Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Λαϊνιώτης σχολίασε σε δήλωση του το debate των πολιτικών αρχηγών, εστιάζοντας στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Κυριάκου Βελόπουλου. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε με ψυχή και καρδιά, λέγοντας ολόκληρη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Επεσήμανε ότι κάθε

σοβαρή χώρα πρέπει να έχει plan b για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια δυσκολία. Πρέπει να υπάρχει μια εναλλακτική λύση, αν συμβεί κάτι σοβαρό στην Ευρωζώνη.

Παράλληλα, την ώρα που τα κόμματα εξουσίας πλειοδοτούν, αλλά δεν λένε πού θα βρουν τα λεφτά, η Ελληνική Λύση προτείνει την αλλαγή του παραγωγικού και του φορολογικού μοντέλου. Όσο για τα “κόκκινα δάνεια”, αυτά έχουν ονοματεπώνυμο: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως, δεν μπορείς σήμερα να μιλάς για διαγραφή τους, όταν είσαι ο φυσικός αυτουργός τους.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Βελόπουλος έδειξε το δρόμο για μια εθνικά κυρίαρχη και περήφανη Ελλάδα. Είπε τα αυτονόητα, που για τα άλλα κόμματα δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Σε έναν πολυπολικό κόσμο δεν ορίζεις απλά την μοίρα σου, αποφασίζεις με ποιους θα πας. Σήμερα δεν μπορείς να πηγαίνεις στις διεθνείς σχέσεις μονόπατα. Με τη Δύση χάσαμε το όνομα Μακεδονία και την Βόρειο Ήπειρο, ενώ οι διεθνείς συνθήκες έλεγαν άλλα. Χάσαμε τη μισή Κύπρο, χάνουμε το Αιγαίο και μπορεί να χάσουμε και την Θράκη. Για την Ελληνική Λύση το εθνικό συμφέρον ορίζει με ποιον θα είμαστε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement