Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

ΚΝΕ: Το βήμα στις φοιτητικές εκλογές να μετατραπεί σε «άλμα» στις 21 Μαΐου, δυναμώνοντας το ΚΚΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

«Τώρα είναι η ώρα το βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές να ολοκληρωθεί και να μετατραπεί σε “άλμα” στις 21 Μαΐου, στις βουλευτικές εκλογές, δυναμώνοντας το ΚΚΕ, τη μόνη αντισυστημική, ανατρεπτική και ξεκάθαρη επιλογή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές 2023 έστειλε η ΚΝΕ με ανακοίνωσή της μετά τη μεγαλειώδη νίκη της ΠΚΣ στις φοιτητικές εκλογές που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια για δεύτερη σερί χρονιά.

«Οι δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες σε όλη τη χώρα μίλησαν και η φωνή τους ακούστηκε εκκωφαντικά! Αναδεικνύοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας σε πρώτη δύναμη, με σαρωτική άνοδο σε ψήφους και ποσοστό, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενίσχυσης του αγώνα και καταδίκης της πολιτικής των κυβερνήσεων, του διαρκούς «εγκλήματος» στις σπουδές και τη ζωή τους» αναφέρει ανακοίνωση της ΚΝΕ «για τα τελικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών» και υπογραμμίζει:

«Τώρα είναι η ώρα το βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές να ολοκληρωθεί και να μετατραπεί σε «άλμα» στις 21 Μαΐου, στις βουλευτικές εκλογές, δυναμώνοντας το ΚΚΕ, τη μόνη αντισυστημική, ανατρεπτική και ξεκάθαρη επιλογή. Για να δυσκολέψουμε κι άλλο αυτούς που κλέβουν το μέλλον της νέας γενιάς, για να κάνουμε τον φόβο τους πραγματικότητα, για να έρθουν οι μέρες του φωτός…».

Η ανακοίνωση της ΚΝΕ καταλήγει με το εξής υστερόγραφο:
«Υ.Γ. Από χθες είναι απεγνωσμένη η προσπάθεια της κυβερνητικής παράταξης, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να αντιστρέψει την πραγματικότητα που βίωσαν δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες σε όλη τη χώρα, ανάμεσά τους και τα ίδια τα μέλη της ΔΑΠ, τα οποία αναγνώρισαν και υπέγραψαν τα επίσημα αποτελέσματα των εφορευτικών επιτροπών εκατοντάδων Φοιτητικών Συλλόγων, που αποδεικνύουν ότι η Πανσπουδαστική είναι πρώτη δύναμη. Κατανοούμε τον πανικό τους…»

«*Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών με ενσωματωμένο το σύνολο των συλλόγων στο site: http://www.pksekloges.gr/foititikes-23/» αναφέρει ακόμα η ΚΝΕ στην ανακοίνωσή της.

Ροή ειδήσεων

Advertisement