Connect with us

Ελλάδα

Διέρρηξε τα Κ.Α.Π.Η. στην Καλαμάτα και έκλεψε χρήματα

Published

on

Τις οικονομίες που είχαν συγκεντρωθεί για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων ηλικιωμένων έβαλε στο μάτι ένας 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου στην Καλαμάτα και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. έχοντας πάνω του τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των Κ.Α.Π.Η.. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Έκανε τρεις διαρρήξεις και έκλεψε…έγγραφα!

Και δεν βρήκε χρήματα και συνελήφθη ένας 30χρονος Ρομά ο οποίος, το μεσημέρι της Τρίτης, διέρρηξε στη Γαστούνη μια επιχείρηση ανταλλακτικών σπάζοντας την τζαμαρία και παραβίασε δυο οχήματα. Όμως, άρπαξε μόνο ένα τσαντάκι που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και το δίπλωμα του ιδιοκτήτη. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ηλείας και του τμήματος Πηνειού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Από την Πέλλα όπου κατοικούν, ταξίδεψαν την περασμένη Πέμπτη στον Βόλο τρεις Ελληνίδες οι οποίες τρύπωσαν στο σπίτι ενός άνδρα και άρπαξαν κοσμήματα και ακριβά ρολόγια. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών γυναικών, το σπίτι των οποίων στην Πέλλα ερεύνησαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας και βρήκαν δύο από τα κλεμμένα ρολόγια που κατασχέθηκαν.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement