Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το Σάββατο (13/5) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στο Αίγιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 13 Μαΐου, στις 8μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στο Αίγιο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 38, απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης.

Αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων θα ακολουθήσουν σύντομες ομιλίες από τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας Βασίλη Σταθακάρο και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη, ενώ η κεντρική εκδήλωση του κόμματος για την Αιγιάλεια θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών που θα απευθύνουν χαιρετισμό.
«Το Σάββατο εγκαινιάζουμε το «στρατηγείο» μας, το «σπίτι» και το ορμητήριό μας για αυτές τις κρίσιμες εκλογές, τις πιο κρίσιμες της Μεταπολίτευσης. Είναι χρέος μας να ξεσηκώσουμε τον κόσμο της ΝΔ ώστε να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στις κάλπες, γιατί η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα. Από το Αίγιο ξεκινά ο αγώνας για την αυτοδυναμία και την επικράτηση της Ν.Δ στις εκλογές της 21ης Μαΐου», σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, απευθύνοντας παλλαϊκό προσκλητήριο νίκης σε όλους τους φίλους και τις φίλες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement