Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Απόψε η κεντρική ομιλία του Ιάσονα Φωτήλα

Στις 8.30μ.μ., στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Αστήρ», ενώ εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στην εκδήλωση στη Δυτική Αχαϊα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με την κεντρική ομιλία του, απόψε, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στις 8.30 μ.μ., ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας  Ιάσονας Φωτήλας κορυφώνει την προεκλογική εκστρατεία του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο ισόγειο του ιστορικού ξενοδοχείου, ο Ιάσονας Φωτήλας αναμένεται να θέσει μετ’ επιτάσεως τα διλήμματα των επικείμενων εκλογών, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτές οι εκλογές που έρχονται είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών, γιατί τα διλήμματα τους είναι ξεροκέφαλα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Και ποιον θέλουμε για πρωθυπουργό; Τον λαοπλάνο Αλέξη Τσίπρα ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αλλάζει την Ελλάδα και την οδηγεί με ασφάλεια στο μέλλον, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις και στηρίζοντας εμπράκτως την κοινωνία;»

Επιπλέον, ο Ιάσονας Φωτήλας αναμένεται να κάνει εκτενείς αναφορές στο κυβερνητικό έργο που έχει γίνει, τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο νομού.

 

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ «ΠΕΥΚΑΚΙΑ»     

Εξάλλου, ο Ιάσονας Φωτήλας μίλησε το βράδυ της Τρίτης στη Δυτική Αχαϊα, και συγκεκριμένα στα «Πευκάκια», στου Σέμπρου, σε ένα ακροατήριο που αποτελούνταν από εκατοντάδες ψηφοφόρους του.

Επρόκειτο για μια ακόμη πετυχημένη συγκέντρωση, που ακολούθησε αυτή που έγινε στο Αίγιο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, με τον Ιάσονα  Φωτήλα να ευχαριστεί όλους όσοι έσπευσαν να τον ακούσουν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Στη Δυτική Αχαΐα προσπαθήσαμε μαζί όλη την τετραετία για την ανάπτυξη του τόπου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Μαζί παλέψαμε για το αύριο των επόμενων γενεών. Μαζί θα αγωνιστούμε και πάλι με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί το αύριο της χώρας και τη σταθερότητα αυτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοΙ παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στα “ΠΕΥΚΑΚΙΑ”. Μια εκδήλωση που μάς συγκίνησε αλλά και μάς αιφνιδίασε, τόσο με την πρωτοφανή κι απρόσμενη προσέλευση, όσο και με τον παλμό της. Το ενδιαφέρον σας πραγματικά αποτελεί για εμένα πνοή ζωής να συνεχίσω στην πρώτη γραμμή μαζί σας να αγωνίζομαι για τον τόπο μας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement