Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις: «Παραδέχθηκε για πρώτη φορά σκάνδαλο υποκλοπών»

Δημοσιεύθηκε

στις

Παράταση» στο ντιμπέιτ δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιτίθεται με δήλωσή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή απάντησή του για τις παρακολουθήσεις από την τηλεμαχία της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Από τη χθεσινή συζήτηση, προέκυψε μία σπάνια είδηση. Για πρώτη φορά δημόσια, ο κύριος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις.

Αν όμως δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις, πώς ο ίδιος επικαλέστηκε εθνικό απόρρητο, προκειμένου να συγκαλύψει την αλήθεια στην εξεταστική επιτροπή και γιατί η κυρία Βλάχου που χωρίς κανέναν εθνικό λόγο παρανόμως υπέγραφε – η εισαγγελέας της ΕΥΠ – τις παράνομες αυτές παρακολουθήσεις;

Γιατί παραμένει ακόμα στη θέση της και γιατί 9 μήνες μετά η Δικαιοσύνη δεν έχει αποδώσει καμία ευθύνη, καμία κατηγορία σε κανέναν; Η αναφορά του κύριου Ανδρουλάκη για την ανάγκη οι υπαίτιοι αυτού του παρακράτους να λογοδοτήσουν είναι εύλογη. Μόνο που είναι εξίσου εύλογο ότι με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται ποτέ αυτό να γίνει πράξη.

Μόνο με προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να γίνει αυτό πράξη. Στις 22 του Μάη ας αναλάβουμε λοιπόν όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν».


Ροή ειδήσεων

Advertisement