Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Αθηνά Τραχήλη επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο- «Θα αναβαθμίσουμε το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

«Το μοναδικό αμιγώς παιδιατρικό νοσοκομείο εκτός Αττικής, το Καραμανδάνειο επιτελεί σπουδαίο ρόλο και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με δέσμευση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται».

Αυτό υπογραμμίζει η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας Αθηνάς Τραχήλη με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες στις εγκαταστάσεις του Καραμανδανείου.

Την κα Τραχήλη υποδέχθηκε η διοικήτρια του Καραμανδανείου, ιατρός Ασπασία Ρηγοπούλου, η οποία την ενημέρωσε για το σύνολο των αναγκών του παιδιατρικού νοσηλευτικού ιδρύματος, το οποίο εξυπηρετεί περιστατικά από όλη τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά καθώς και ένα σημαντικό αριθμό παιδιών από την ευρύτερη περιοχή.

«Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να στηρίξω το Καραμανδάνειο, ένα νοσοκομείο με σημειολογική σημασία για όλους μας. Η υγεία θα είναι βασική προτεραιότητα στην νέα διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει θέσει σε προτεραιότητα την αναβάθμιση του παιδιατρικού νοσοκομείου το οποίο είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, όμως χρειάζεται ακόμα περισσότερα. Είμαστε όλοι εδώ, δίπλα στα παιδιά, στους μικρούς ασθενείς που χρειάζονται ένα σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο», δήλωσε η κα Τραχήλη.

Παράλληλα, εξήρε το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και κάνοντας πράξη τον όρκο τους.

Τέλος να αναφερθεί πως η κα Τραχήλη συνομίλησε με την διοικητική διευθύντρια του Καραμανδανείου Κωνσταντίνα Σιάμου, τον εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων Φώτη Δημακόπουλο, τον ιατρό Γιώργο Γραμματίκα κ.ά.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement