Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμες και σταθερές κυβερνήσεις»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ «ΣΚΑΙ» Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμες κυβερνήσεις και σταθερές. Η χώρα και οι πολίτες, όχι ΝΔ… Αυτό δείχνει η ψαλίδα που μεγαλώνει. Ο κόσμος φαίνεται να δείχνει εμπιστοσύνη στη ΝΔ», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό  σταθμό “ΣΚΑΙ” και στην εκπομπή “Σήμερα” με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, όπου φιλοξενήθηκε το πρωί της χθες ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ερωτώμενος για τα αναμενόμενα αποτελέσματα του αποψινού τηλεοπτικού ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Κατσανιώτης, υπενθύμισε ότι οι δύο κυβερνήσεις έχουν κριθεί από το έργο τους, υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι διαχρονικά στη χώρα μας τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ δεν έχουν επιφέρει ριζικές αλλαγές στις επιλογές του εκλογικού σώματος.

Επίσης, ο Αχαιός πολιτικός, μεταξύ άλλων σχολίασε την δήλωση του προέδρου της Αντιπολίτευσης, ότι θα καταργήσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, καθώς και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης σε τρόφιμα και καύσιμα: «Η αξιοπιστία του καθενός είναι μετρημένη και αυτό θα κρίνει ο κόσμος. Η ψαλίδα ανοίγει και η διαφορά μεγαλώνει υπέρ της ΝΔ γιατί ο κόσμος αντιλαμβάνεται ποιος ήρθε και έκανε πράξη αυτά που είχε πει προεκλογικα και ποιός, από την άλλη πλευρά, έταξε τα πάντα στους πάντες και πήρε τα πάντα από τους πάντες» δήλωσε ο κ. Κατσανιώτης.

«ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Εξάλλου, ο Αχαιός Υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες της Αχαΐας. Το μεσημέρι σήμερα, ο κ. Κατσανιώτης θα συναντηθεί με γεωτεχνικούς στην πλατεία Μαρκάτου.

Το απόγευμα, στις 7, στην «Piazza Santa Rosa» θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς ενώ στις 9.30 το βράδυ, θα συναντηθεί στο «Libido» (Veso Mare) με στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement