Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Praktiker Hellas: Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα στην Πάτρα την Παρασκευή (12/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

Καλησπέρα σας,

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIYεγκαινιάζει το πρόσφατα ανακαινισμένο της κατάστημα στην Πάτρα την Παρασκευή 12 Μαΐου. Πρόκειται για το πέμπτο κατάστημα της εταιρίας που αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις του, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος συμπερίληψης και προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό – The Accessibility Project», με το οποίο η Praktiker κάνει όλες της τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές, πιο φιλικές και προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα.

Το ανακαινισμένο κατάστημα διαθέτει θέσεις parking ΑμεΑ με άμεση πρόσβαση στην είσοδο του καταστήματος, stand με lanyards τα οποία αφορούν σε εξατομικευμένη υποστήριξη για όσους το έχουν ανάγκη, WC για ΑμεΑ, υπηρεσία διερμηνείας ενώ προσφέρονται ειδικά καρότσια αγορών για ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα.

Η νέα συμπεριληπτική προϊοντική σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει από τα ράφια του ανακαινισμένου καταστήματος. Μια ολοκληρωμένη προϊοντική σειρά για ΑμεΑ, όπως καθίσματα ντους, χειρολαβές, μπάρες στήριξης, πινακίδες πληροφόρησης αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο εκθεσιακό μπάνιο για ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα, βρίσκονται στο κατάστημα για να απλοποιήσουν την καθημερινότητα και να βελτιώσουν τον χώρο όλων.

Η βιωσιμότητα είναι βασική προϋπόθεση , για κάθε ανακαίνιση. Έτσι, και το κατάστημα της Πάτρας  ενισχύθηκε με φωτισμό LED για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ  διαθέτει και υποδομή ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών, όπως και έναν σύγχρονο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, αφού η Praktiker είναι ο πρώτος retailer στην Ελλάδα που ξεκίνησε να διαθέτει σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο 100% του δικτύου της.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του ανακαινισμένου καταστήματος, μπορούν να ανακαλύψουν τις ολοκαίνουργιες εκθέσεις ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων, στρωμάτων, ειδών υγιεινής, μια τεράστια γκάμα με προϊόντα θέρμανσης και ψύξης καθώς και τη νέα παρουσίαση σε τηλεοράσεις. Ακόμη, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος βρίσκεται η πιο φρέσκια δεξαμενή οξυγόνου της πόλης: το corner «Urban Kipos» με αμέτρητες προτάσεις και λύσεις για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι.

Επισυνάπτεται αναλυτικό κείμενο και εδώ θα βρείτε συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό.


Ροή ειδήσεων

Advertisement