Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνάντηση της Αθηνάς Τραχήλη στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί διαχρονικά ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Πατρών υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αχαΐας, Αθηνά Τραχήλη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε, χθες το πρωί, στα γραφεία του.

Η κα Τραχήλη γνωρίζοντας καλά μέσα από την επαγγελματική της ιδιότητα ως κτηνίατρος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου τα προβλήματα και τις ανάγκες της κυνηγετικής «οικογένειας» μετέφερε στον πρόεδρο του Δ.Σ. Φώτη Καρβελά και τα μέλη του Διοικητικού Συλλόγου Γιώργο Χριστόπουλο και Δημήτρη Φωτόπουλο την πρόθεσή της να αγωνιστεί για να αναδειχθούν οι θέσεις και οι προτάσεις τους.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το νέο νομικό πλαίσιο θήρας με τα μέλη του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών να εκφράζουν την αγωνία τους καθώς ο νόμος έχει και αυστηρές προϋποθέσεις.
Στο τέλος η κα Τραχήλη εξήρε τη δράση του Δ.Σ. του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών, ο οποίος αριθμεί περισσότερα από 4.000 μέλη αναγνωρίζοντας τις άοκνες προσπάθειές τους για να διαμορφωθεί ένα υγιές περιβάλλον και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας με την πολιτεία για τα θέματα που αφορούν τη θήρα και την βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement