Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Eπίσκεψη της Έφης Γιαννιά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Διοικητή και το προσωπικό, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και ετοιμότητας λόγω και της αντιπυρικής περιόδου που ξεκίνησε την 1η Μαΐου.

Η κα Γιαννιά που από τη θέση της Περιφερειακής Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας Δυτ. Ελλάδος είχε συνεργαστεί με το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου στην αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στη Ζήρια και γνωρίζει τον αγώνα και τις προσπάθειες που καταβάλλει το Πυροσβεστικό Σώμα, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.
Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις πάγιες διεκδικήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος.
«Με δεδομένο ότι η χώρα μας έχει εισέλθει στον αστερισμό της κλιματικής κρίσης, και επειδή η περιοχή μας στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί σκληρά από φυσικές καταστροφές και πυρκαγιές είναι χρέος μας να υποστηρίζουμε τον τομέα Πολιτικής Προστασίας και το Πυροσβεστικό Σώμα, ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στον επιτελικό του ρόλο. Οφείλουμε όμως και ως πολίτες αυτή την περίοδο να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, προστατεύοντας τον φυσικό μας πλούτο, τις ιδιωτικές περιουσίας και την ανθρώπινη ζωή», ανέφερε η κα Γιαννιά.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement