Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πέτρος Ψωμάς σε Άγιο Ιωάννη Πράτσικα και Ψάχου

Οι περιοδείες του σπιράλ συνεχίζονται σε όλη την Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια μεγάλη περιοδεία στις συνοικίες Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και Ψάχου συνεχίστηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου οι περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά.

Ο επικεφαλής του σπιράλ περπάτησε με τους συνεργάτες του κατά μήκος  της οδού Αγίου Ιωάννη Πράτσικα -από τη Βενιζέλου μέχρι την Ανθείας- και συζήτησε με μαγαζάτορες, κατοίκους, περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων εστίασης.

Η αντιμετώπιση των δημοτών ήταν ιδιαιτέρως εμψυχωτική. Οι Πατρινοί που η αντιπροσωπεία του σπιράλ συνάντησε ήταν ανοιχτοί να ακούσουν το μήνυμα του Πέτρου Ψωμά για την Πάτρα, πρόθυμοι να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους και θετικοί απέναντι στη λογική της ακηδεμόνευτης αυτοδιοίκησης που πρεσβεύει το σπιράλ. Ακούστηκε από πολλούς συνδημότες στις συζητήσεις τους με τα μέλη του σπιράλ η ανάγκη «να μείνουν οι υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις μακριά από τα κόμματα και το αντίστροφο».

Στην πλειοψηφία τους οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν απογοητευμένοι από την απραξία και την ατολμία της δημοτικής αρχής και έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια της πόλης να κάνει το επόμενο βήμα. Αναρίθμητα είναι άλλωστε τα τοπικά προβλήματα που επισημάνθηκαν από όλους, με κυρίαρχα την έλλειψη καθαριότητας, την κακή κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων, την συνολική εγκατάλειψη της ευρύτερης περιοχής, καθώς και γενικότερα ζητήματα όπως η ανεργία, το πλήθος των ξενοίκιαστων καταστημάτων, η μειωμένη αγοραστική κίνηση. Ακόμα και κάποια έργα ανάπλασης σχολιάζονται από τους ντόπιους ως «προβληματικά, προσχηματικά ή αποσπασματικά».

Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν κατά την περιοδεία η γραμματέας Εύα Αθανασοπούλου, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Στάθης Πολίτης, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Ελένη Χριστοπούλου και Άρης Μαμασιούλας και το μέλος της παράταξης Χρυσόστομος Γραικούσης. Οι περιοδείες του σπιράλ συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με προορισμό όλες τις γειτονιές και τους οικισμούς του Δήμου Πατρέων.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement