Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην τελική ευθεία, αναχωρεί για Κρήτη

Published

on

 

Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (15/5) στην Κρήτη και στο γήπεδο «Βουζουνεράκειο»  με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για το συγκρότημα του Γιάννη Βογιατζή ωστόσο όσο και αν δεν κινδυνεύει τουλάχιστον αγωνιστικά να υποβιβαστεί θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα χθες υποχώρησε στην 5η θέση μετά την εκτός έδρας νίκη της Καλαμάτας με 1-0 απο τον ΠΑΟ Ρουφ. Σήμερα αν τα Χανιά επικρατήσουν εκτός έδρας της Προοδευτικής τότε οι κοκκινόμαυροι θα βρεθούν στην 6η θέση. Αυτό σημαίνει ότι με τον ΟΦ Ιεράπετρας την Δευτέρα (15/5) πρέπει να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για να μην υποχωρήσουν ακόμα πιο πολύ στον Βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας θέλει την εντός έδρας νίκη επιστρέφοντας στις επιτυχίες στον κοινό στόχο που έχει με την Παναχαϊκή για το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στη γενική κατάσταση.

Τα αγωνιστικά προβλήματα όμως όπως είναι γνωστά από την αρχή της εβδομάδας καθώς την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι Κοντοχρήστος και Μυτίδης.

 

SL2

Νίκησαν Καλλιθέα και Καλαμάτα

Συνεχίστηκε στο Σάββατο (13/5) το πρωτάθλημα της Super League2 με την Καλλιθέα να παίρνει τη νίκη με 2-0 επί της Επισκοπής και η Καλαμάτα να κερδίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Ρουφ με 1-0.

 

Καλλιθέα – Επισκοπή  2-0

ΠΑΟ Ρουφ – Καλαμάτα 0-1

Αιγάλεω- Απόλλων 0-0

ΣΗΜΕΡΑ

Προοδευτική – Χανιά (15:45 ΕΡΤ3, «Π. Σαλπέας»)

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθήνας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/5

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή (15:00, Βουζουνεράκειο)

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Σπηλιώτης (Κορίνθου), Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Κηφισιά – Ολυμπιακός Β (15:15, Ζηρίνειο)

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κολλιάκος (Αθήνας)

Ρεπό: Διαγόρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement