Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο διώκονται τα δύο αδέρφια που ξυλοκόπησαν τον 52χρονο στη Νεάπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο αδελφών που κατηγορούνται για το χθεσινό φονικό επεισόδιο, με θύμα έναν 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 40 και 42 ετών, με καταγωγή από την Αρμενία, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια, από την οποία πήραν προθεσμία για την Τρίτη και παραμένουν υπό κράτηση.

Τη Δευτέρα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα. Οι δύο άνδρες, 40 και 42 ετών, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

«Δεν είχαμε πρόθεση να τον σκοτώσουμε»

Όπως αναφέρει το thestival.gr, τα δύο αδέρφια υποστηρίζουν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 52χρονο. Ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν κλώτσησαν ένα πλαστικό με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει το θύμα και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές.

Εκείνη την στιγμή, όπως λένε, έφτασε στο σημείο η μητέρα τους, την οποία έβρισε το θύμα, και τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 52χρονου απέδωσαν το έγκλημα στην κακιά στιγμή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement