Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ: Νίκη για να διατηρηθεί ψηλά

Published

on

 

Αναζητά σήμερα (15:00) η Παναχαϊκή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας

 

Νίκη στην καλύτερη, να μην χάσει στη χειρότερη ζητάει η Παναχαϊκή στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας στο γήπεδο «Βουζουνεράκειο» στην Κρήτη.

Στόχος των κοκκινόμαυρων είναι να παραμείνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με διπλό. Σε διαφορετική περίπτωση το συγκρότημα του Γιάννη Βογιατζή θέλει να μην ηττηθεί έτσι ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ήδη μετά την εκτός έδρας νίκη της Καλαμάτας με 1-0 επί του ΠΑΟ Ρουφ και τη νίκη των Χανιών επίσης εκτός έδρας με 2-1 επί της Προοδευτικής η Παναχαϊκή «βυθίστηκε» στην 6η θέση και αν σήμερα δεν πάρει κάτι από στην Κρήτη θα οδηγηθεί στην 7η.

Γι’ αυτό το λόγο το συγκρότημα του Γιάννη Βογιατζή θέλει το θετικό αποτέλεσμα παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν με την απουσία των Κοντοχρήστου, Λινάρδου και Μυτίδη που είναι τραυματίες ενώ αποχώρησε και ο Νίκος Καρακλάιτς.

Η 16μελής κοκκινόμαυρη αποστολή για το σημερινό ματς, αποτελείται από τους: Κολουβούρη, Μικέ, Σίλβα, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλο, Κάρλος, Λιοφάγο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Χαντί και Ζυγκερίδη.

 

SL2

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΧΑΝΙΑ 1-2

Τη «βύθισαν»

Η ομάδα της Κρήτης «άλωσε» με σκορ 2-1 την έδρα της Προοδευτικής, και έμεινε μακριά από τις ήττες για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι!

Αντίθετα, η ομάδα του Κορυδαλλού βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον υποβιβασμό, αφού έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από το Αιγάλεω και δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34′ με τον Άγγελο Κόλα (0-1).  Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, με τον Χαράλαμπο Παυλίδη να εκμεταλλεύεται την κακή απομάκρυνση της μπάλας από αμυντικό των Χανίων και να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Λουίς Ρότσα, που με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 69′ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Κρήτης (1-2) που παρέμεινε αήττητη για ένατο ματς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αιγάλεω- Απόλλων           0-0

Καλλιθέα – Επισκοπή      2-0

ΠΑΟ Ρουφ – Καλαμάτα   0-1

Προοδευτική- Χανιά         1-2

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/5

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή (15:00, Βουζουνεράκειο)

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Σπηλιώτης (Κορίνθου), Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Κηφισιά – Ολυμπιακός Β (15:15, Ζηρίνειο)

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κολλιάκος (Αθήνας)

Ρεπό: Διαγόρας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement