Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αύριο στις 8 η κεντρική ομιλία του υπ. βουλευτή της Ν.Δ. Αχαΐας Γ. Τσίρη στο «Πάνθεον»

 «Δίνουμε την μάχη για την Αχαΐα ψηλά»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κάλεσμα στους πολίτες απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία Γεώργιος Κ. Τσίρης προκειμένου να παραστούν στην αυριανή ομιλία του, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τους στόχους και το όραμά του για να είναι η Αχαΐα ψηλά!

Η πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο κ. Τσίρης θα φιλοξενηθεί αύριο Τρίτη  στις 8 μ.μ. στο θέατρο «Πάνθεον» (Γούναρη 34).

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Φωκίδας Ιωάννης Μπουγάς.

Ο κ. Τσίρης κατά την ομιλία του θα αναφερθεί στους λόγους που αποφάσισε να αγωνιστεί από τν πρώτη γραμμή συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, με γνώμονα όπως ο ίδιος αναφέρει σε όλους τους τόνους, να εκπροσωπήσει τον τόπο του με εντιμότητα και με διάθεση προσφοράς για να φθάσει η Αχαΐα στην θέση που της αρμόζει.

Μάλιστα, μιλώντας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στο Αίγιο, έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας: «Θα πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για να αποκτήσουμε για τα παιδιά μας, σταθερότητα, ποιότητα στην παιδεία, ασφάλεια στην χώρα και ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Σε ό,τι αφορά στα θέματα της Αιγιάλειας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αναγνωρίζουμε όλοι τα πλεονεκτήματα τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής. Στον πρωτογενή τομέα παραγωγής δηλαδή σταφίδα, εσπεριδοειδή ελαιοκομία. Στην Ε.Β.Ο. και την ενίσχυσή της, ώστε να επιτελέσει τον εθνικό της και αναπτυξιακό της ρόλο. Στις υποδομές της και κυρίως την σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Αίγιο-Πάτρα η οποία κυρίως θα ενισχύσει τον τουρισμό αλλά και θα διευκολύνει τους νέους/νέες στη ψυχαγωγία/εκπαίδευση/εργασία. Στην αξιοποίηση και προώθηση του λιμανιού Αιγίου, αύξηση θέσεων εργασίας. Ήδη εκτελούνται στην Αιγιάλεια έργα μέρος των 80 έργων που έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός για την Αχαΐα με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη που μπορεί να ενισχύσει αυτή την προοπτική με πραγματικά έργα ανάπτυξης που θα κάνουν την Αιγιάλεια εξίσου τουριστικό προορισμό που δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από άλλες περιοχές της χώρας μας, που θα στηρίξει την αγροτική οικονομία και τα τοπικά προϊόντα που θα αναβαθμίσει όλες τις υπηρεσίες της περιοχής».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement