Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Για πρώτη φορά η Δυτική Ελλάδα συμμετείχε στο TBEX Europe 2023, το μεγαλύτερο γεγονός δικτύωσης για travel bloggers

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Στο TBEX Europe 2023, το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, travel bloggers, δημιουργούς διαδικτυακών σελίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα από 8 έως 11 Μαΐου, συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε δυναμικά στην προώθηση του προορισμού πραγματοποιώντας δεκάδες Β2Β συναντήσεις με bloggers, δημοσιογράφους και δημιουργούς διαδικτυακών σελίδων, προκειμένου να παρουσιασθεί ολιστικά η σύγχρονη εικόνα της περιοχής μας και να αναδειχθούν οι ποικίλες μορφές θεματικού τουρισμού που την καθιστούν προορισμό αυθεντικής εμπειρίας. Περαιτέρω, συζητήθηκαν τρόποι αλληλεπίδρασης και μελλοντικής συνεργασίας. Το TBEXEurope 2023 κάθε χρόνο προσελκύει περισσότερους από 300 κορυφαίους δημιουργούς ταξιδιών ανά τον κόσμο. Οι εκδηλώσεις του συνεδρίου περιλαμβάνουν διεξαγωγή ενημερωτικών συνεδριών, Β2Β συναντήσεις με τουριστικούς προορισμούς, εργαστήρια, αφήγηση ιστοριών, podcasting κα.

Επιπρόσθετα, σε συνέχεια του συνεδρίου, 250 περίπου bloggers κυρίως δημιουργοί τουριστικού περιεχομένου και εκπρόσωποι onlinemedia, συμμετέχουν σε ταξίδια εξοικείωσης στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκαν και γνώρισαν από κοντά τα ιδιαίτερα τουριστικά προϊόντα που προσφέρει η Πάτρα, τα Καλάβρυτα, η Αρχαία Ολυμπία, το Μεσολόγγι και η Ναύπακτος. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement