Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γιώργος Κυριακόπουλος: «Eικονική η πραγματικότητα του Κ. Μητσοτάκη»  

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κυριακόπουλος βρέθηκε την Κυριακή στη Δαφνούλα του Δήμου Ερυμάνθου, όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος από τις τοπικές οργανώσεις της Χαλανδρίτσας και της Τριταίας.

Στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε, εκτενώς, στο ζήτημα των δημοσκοπήσεων, οι οποίες, όπως σημείωσε, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα, θολώνοντας το τοπίο σχετικά με την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, ενώ υπάρχουν και υπόνοιες ότι ορισμένες εξ αυτών εντάσσονται στον προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης.

Ωστόσο, όπως τόνισε, η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπουν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στις περιοδείες και στις συγκεντρώσεις, σε όποιο μέρος και αν βρεθούν, όπου οι πολίτες απαιτούν την αλλαγή της σημερινής ζοφερής πραγματικότητας.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην ακρίβεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, με αναπόφευκτη επίπτωση να έχουμε επιστρέψει σε καταστάσεις της βαθιάς μνημονικής περιόδου, και με πολίτες να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε τα βασικά αγαθά.

Τέλος, σχολίασε ζητήματα του εργασιακού αντικειμένου του,  σχετικά με το ασφαλιστικό σύστημα και τις συντάξεις, επισημαίνοντας την εξαπάτηση που υπέστησαν οι συνταξιούχοι από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, όπως υπογράμμισε, δεν τήρησε τις υποσχέσεις της.

Επιπλέον, υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επαναφορά της 13ης σύνταξης, την επιστροφή των αναδρομικών και την αύξηση των συντάξεων κατά 7,5%, ανεξαρτήτως προσωπικής διαφοράς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement