Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ψηφίζοντας την Ελληνική Λύση, ψηφίζεις για την Ελλάδα- Του Γιάννη Λαϊνιώτη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Η πατρίδα μας διέρχεται δύσκολες στιγμές. Η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά από την ακρίβεια, την ανεργία, την απελευθέρωση των πλειστηριασμών, ακόμη και της πρώτης κατοικίας, όπως και την έξαρση της εγκληματικότητας.

Και την ίδια ώρα, η απερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αδυνατεί να υπερασπιστεί με αποτελεσματικότητα  τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, ούσα ανίκανη ακόμη και μπροστά στην Αλβανία, η οποία προσβάλλει την ελληνική μειονότητα, καταπατώντας τα δικαιώματα της και το διεθνές δίκαιο.

Δεν πάει άλλο! Στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαϊου πρέπει να δώσουμε τη δική μας απάντηση σ’ αυτούς που καταπατούν τις ζωές μας και τραυματίζουν την εθνική ομοψυχία. Ως εκ τούτου, σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, η ψήφος στην Ελληνική Λύση και στον Κυριάκο Βελόπουλο  ενισχύει τη μοναδική πατριωτική και κοινωνική συμμαχία, η οποία εκφράζει την κοινωνία, διεκδικώντας τα δίκαια της και τα δικαιώματά της, προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον.

Το μήνυμα μας είναι σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης : Ψήφος στην Ελληνική Λύση σημαίνει ψήφος στην Ελλάδα.

Και με αυτό το πρόταγμα ως οδηγό, καλώ τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες να πορευτούν μαζί μου για μια εθνικά περήφανη και κυρίαρχη πατρίδα, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί μια νέα πραγματικότητα. Για την Ελλάδα της ελπίδας, της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της αξιοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

 

ΣΣ: Ο Γιάννης Λαϊνιώτης είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ελληνικής Λύσης.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement