Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που παρασύρθηκε στην Καλλιθέα: «Η αδερφή της νιώθει ότι φταίει για όλα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υπόθεση της μικρής 12χρονης από την Καλλιθέα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήγαινε με την αδερφή της να πάρει το λεωφορείο αλλά παρασύρθηκε από διερχόμενο αμάξι, συνεχίζει να ενδιαφέρει την κοινή γνώμη. Ο πατέρας της αδικοχαμένης μίλησε λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, συγκλονίζοντας με τα όσα λέει.

Δίνοντας μια τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο πατέρας της μικρής μίλησε για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αδερφή της, μπροστά στα μάτια της οποίας έχασε τη ζωή της η 12χρονη. «Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως κάπως καλύτερα να ξεπεράσει αυτό το συμβάν που έχουμε τώρα. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το εάν έχει επικοινωνήσει ο 32χρονος οδηγός με την οικογένεια της αδικοχαμένης 12χρονης, ο πατέρας της απαντά «όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλό άνθρωπο».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος οδηγός που παρέσυρε την 12χρονη

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος οδηγός που παρέσυρε την 12χρονη που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, στην Καλλιθέα, αφέθηκε, μετά την απολογία του ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο μετά τις 10 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος από αμέλεια, φέρεται να δήλωσε ενώπιον του ανακριτή συντετριμμένος, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πώς συνέβη η τραγωδία.


Ροή ειδήσεων

Advertisement