Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε ρυθμούς Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Με στόχο στην ομιλία του, την ερχόμενη Παρασκευή ( 8 μ.μ) η πλατεία Γεωργίου

Published

on

Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, την ερχόμενη Παρασκευή 19 Μαϊου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική κινητοποίηση, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί τις προσεχείς ημέρες, με στόχο η συγκέντρωση μνα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Με άλλα λόγια, το στοίχημα τους είναι η πλατεία Γεωργίου να γεμίσει, θυμίζοντας κάτι από το παρελθόν, όταν οι κομματικές συγκεντρώσεις ήταν πολυπληθείς.

Σύμφωνα με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλη Σιδηρόπουλο, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποσκοπούν να συγκεντρωθούν στην πλατεία περί τις 10.000!

Στόχος που ακούγεται ενδεχομένως μεγαλεπήβολος, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η έλευση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  και από τους γειτονικούς νομούς.

Άλλωστε, αυτή θα είναι η συγκέντρωση με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του. Και ο λόγος που επιλέχθηκε η Πάτρα (κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί) είναι συμβολικός, στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να πείσει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πλέον ο αυθεντικός εκφραστής της Κεντροαριστεράς, τιμώντας την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Στο μεταξύ, με μια καυστική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαϊας σχολιάζει με τις εξαγγελίες της 6ης ΥΠΕ για τα νοσοκομεία της περιοχής, αναφέροντας τα εξής:

«Τέσσερα χρόνια πλήρους εγκατάλειψης των τριών νοσοκομείων της Πάτρας και του νοσοκομείου Αιγίου και 9 μέρες πριν τις εκλογές εξαγγέλλουν μέσω της 6ης ΥΠΕ εκατομμύρια για τα νοσοκομεία. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς, αφού πολύ καλά γνωρίζουν ότι δεν θα είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία στις 22 Μάη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά στην Αχαΐα ότι μόνο με μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα πάρουν ανάσα τα νοσοκομεία μας. Θα στηριχτούν τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας γιατί το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που δεν έχουν να πληρώσουν τους ιδιώτες, έχουν όμως δικαίωμα στο πιο αναγκαίο αγαθό για τον άνθρωπο. Την Υγεία».

 

 

Παρουσίαση στον Ερύμανθο   

 

Εξάλλου, χθες, έγινε στη Δαφνούλα Ερυμάνθου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αχαϊας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις Οργανώσεις Μελών Τριταίας και Χαλανδρίτσας, και με αυτήν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των παρουσιάσεων των υποψηφίων βουλευτών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement