Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Γ. Τσίρης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα-«Στηρίζουμε την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αποτελεί βασικό πυλώνα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και χρειάζεται ενδυνάμωση. Η Δημόσια Υγεία και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα είναι πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τις 21 Μαΐου και μετά».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κ. Τσίρης μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε προχθές στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα τη Πάτρας (στον Άγιο Αλέξιο), εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι οι πολίτες την ερχόμενη Κυριακή θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για να συνεχίσει το έργο της.

Ο κ. Τσίρης συναντήθηκε με τον διευθυντή της Μονάδας Υγείας, ιατρό Χαράλαμπο Μπακόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλει το σύνολο του επιστημονικού και λοιπού προσωπικού για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου καθώς επίσης για την αναγκαιότητα κάλυψης των ελλείψεων της πρωτοβάθμιας περίθαλψης προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΤΟ ΠΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΣΥ

Ακολούθως, επισκέφθηκε την Τοπική Διεύθυνση Α’ στον Άγιο Αλέξιο, την Τοπική Διεύθυνση Β’ στην οδό Γούναρη, καθώς επίσης το Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) και την Περιφερειακή Υπηρεσία Συντονισμού Υποστήριξης Δυτικής Ελλάδας (ΠΥΣΥ) στην οδό Κορίνθου, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση, τους εργαζομένους και το υγειονομικό προσωπικό, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα και της ανάγκες ενίσχυσης των διοικητικών και ιατρικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.

Παράλληλα, συνάντησε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΦΚΑ Αχαΐας- Ηλείας- Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το τεράστιο έργο που επιτελούν σε όλους τους τομείς και κυρίως στην ασφάλιση και τις παροχές.

Με την ευκαιρία, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Αλεξόπουλος υπογράμμισε στον κ. Τσίρη ότι οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες για την ταχεία έκδοση των συντάξεων και για τη διεκπεραίωση του συνόλου των αιτημάτων των πολιτών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement