Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ- Στις 8 μ.μ. η ομιλία Κουτσούμπα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Η ομιλία του κ. Κουτσούμπα θα γίνει στις 8:00 μ.μ., στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΚΣ

Εξ άλλου, χθες φοιτητές της Πανσπουδαστικής πραγματοποίησαν κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την επιβολή ποινών από τον πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών σε δύο φοιτητές του Φοιτητικού Συλλόγου, επειδή υπερασπίστηκαν τις αποφάσεις της ΓΣ των φοιτητών, για κινητοποιήσεις μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο γραφείο του προέδρου, απαιτώντας την άρση των ποινών.

Στην ανακοίνωσή τους, οι εκλεγμένοι της ΠΚΣ τονίζουν: «Ο πρόεδρος του Τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών απέστειλε στις 15/5 απόφαση για πειθαρχική ποινή στους 2 φοιτητές που είχε καλέσει σε ακρόαση στις 26/4. Ως ποινή ορίζεται η έγγραφη επίπληξη. Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες ενέργειες και τη στάση του προέδρου του Τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών. Η προηγούμενη προσπάθειά του να απαγγείλει ανυπόστατες κατηγορίες στους συμφοιτητές μας πήρε μαχητική απάντηση από τους φοιτητές. Ο αγώνας των φοιτητών δεν μπορεί να καταδικαστεί!».


Ροή ειδήσεων

Advertisement